Párkapcsolati kísérés

Ha úgy érzitek működési nehézségek vannak a kapcsolatotokban, nem látjátok az okát, azonban kölcsönös elhatározás van bennetek felszínre hozni, és dolgozni rajta, akkor a következő lehetőségek közül tudtok választani:

1. Páros ülés

Párkapcsolati kísérés, ahol szavak szintjén keressük a nehézségek okát, és a megoldást rá.

Ár: 15 000 Ft / 60 perc

2. Páros ülés két mentorral

Ami az előnye, hogy a férfi-női energia és látásmód is megvan a mentori oldalon is, így ezt azoknak a pároknak ajánlom, akik félnek, hogy egy ilyen ülésen nincsenek kiegyenlítve az „erőviszonyok”, vagy akár biztonságosabb számukra.

Ár: 23 000 Ft / 60 perc

3. Páros Bodywork

Konkrét nehézség esetén, tudtok jönni Bodyworkre, ami kizárólag Rólatok, Nektek szól. Felismert nehézség lehet például a kapcsolatban megjelenő intimitás hiány, határtartási nehézség, megjelenő düh, esetleg agresszió. Egy alkalom minimum 90 perc.

Ár: 22 000 Ft / 90 perc

4. Páros Bodywork két vezetővel

A visszajelzést, amit legtöbbször kaptunk Tőletek, hogy milyen nagy erő van abban, hogy egyszerre képviseljük a férfi és a női energiát vezetőként. Több figyelem, és más minőségű megtartás tud létrejönni egy ilyen alkalmon.

Ár:  30 000 Ft / 90 perc

5. Páros Bodywork csoport

A Páros Bodywork workshopjaink fókuszában a közösön önismeret áll. Azért álmodtuk meg, hogy lehetősége legyen a pároknak az egyéni és a közös működési mintáira ránézni, és akár változtatni azokon. A következő alkalmakról bővebb információt a Workshopok menüpontban találsz.